Benang Kait at Yarnsonlineshop.Com

Kami adalah Pembekal Benang Kait Ice Yarns diseluruh dunia. Kami menjual/membekalkan pelbagai jenis benang kait dari pelbagai jenis fiber untuk pelbagai jenis projek kait anda!

Sila lawat kami di yarnsonlineshop.com untuk melihat benang-benang kait kami. Benang-benang kami dijual di dalam paket/lot. Setiap lot adalah seberat 400gm. Dalam setiap lot terdapat 4 buku atau 6 buku atau 8 buku atau 10 buku benang mengikut jenis benang. Harga yang kami tawarkan adalah yang termurah di pasaran.

Kami menjual benang kait dari pelbagai jenis fiber seperti wool, mohair, angora, acrylic, linen, viscose, cotton, blended yarns lebih dari 3000 jenis benang yang diimport dari negara Turkey, iaitu salah satu pengeluar tekstile yang terbesar di dunia!

Kami akan menghantar benang-benang anda melalui Turkish Post (PTT) Regular Registered International Mail (dengan nombor tracking yang mengambil masa 7-21 hari bekerja) atau anda boleh memilih DHL service sebagai agen pengirim anda (3-5 hari bekerja)!

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi kami di sindarery@gmail.com. Terima kasih 🙂

 

 

2 Replies to “Benang Kait at Yarnsonlineshop.Com”

 1. Salam Erliani,

  Congratulations atas pembukaan DaKnit Yarns Online Shop!
  Kak Ayza sudah dapat e-mel hari ini daripada Er. Terima kasih Er, dan Kak Ayza doakan semoga Er ceria dan gembira selalu! @>-;-

  *hugs*

  1. Terima kasih atas doa-doanya kak Ayza. Doa yang terbaik buat kak Ayza juga ya 🙂

   Kak Ayza, apa rancangan raya tahun ni? Kak Ayza buat kuih raya juga kah?

   Mesti sedap.. 😀

   2 minggu lagi insyaAllah.. semoga raya tahun ni lebih meriah dari tahun sebelumnya untuk kak Ayza 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *