Giveaway Contest!

Assalamualaikum and good morning to all Knitters and visitors of Da’Knit 🙂

Let us together pray to Allah swt that today and the coming days will be better and better for all of us.

Here..  Da’Knit once again would like to make a Giveaway Contest which the price will be worth to grab and win! Which are…. tada! ADDI Premium Needles!

You will win 2 PAIRS (2 pasang jarum circular ADDI ) of ADDI PREMIUM Needles.. isn’t it cool?!

ADDI needles are considered the gold standard of knitting needles by many knitters. The metal needle is smooth and makes it possible to knit much faster. The stitches pass easily over the needles and the cable, including over the join.

Never heard of ADDI? Click here to see why ADDI is one of the best and most favorable Knitting Needles in the world!

Hehehe… enough of ADDi… ok! So lets move to the terms and condition of this contest.

1. All contestants must be KNITTERS only.. doesn’t matter if you are just beginner.. intermediate or advanced Knitter as long as your passion is toward KNITTING!

2. All contestants must be registered in DA’KNIT FORUM because Da’Knit will post the PATTERN that you need to KNIT for this contest inside there.

3. Either you are a blogger or just a silent reader, you are welcomed to join! 🙂

4. Rules are posted in DA’KNIT FORUM so come..  join us and win this exclusive needles!

5. ClOSE DATE: 30 March 2011

Happy joining and Knitting guys wish you all the best!

15 Replies to “Giveaway Contest!”

    1. oO….. senang ja bah ni kak Sue hihi… kalau kak Sue dah boleh 4 asas belajar knitting ni.. confirm boleh buat! Marilah join kak Sue 😉

    1. sebenarnyer ery, akak bersemangat beli dua set jarum kait dua tau..one set bamboo, another yg cam besi tu..pastu jarum circular bamboo pon dah beli jugak..punya la excited tunggu benang ery tu..tak sabar2, and then akak dah beli buku simply knitting yg ery suggest skali dgn buku wendy freeman tu..rega dlm RM54.90 kat MPH..cuma akak tunggu ery belikan buku wendy freeman tu jer hehe..

      1. woO ya ka… kak Sue beli saiz jarum apa? wah.. best best..

        Ah, saya pun masih tertunggu-tunggu yarn kak Sue sampai.. insyaAllah.. mudah-mudahan selamat tiba di tangan kak Sue ..

        hah.. dan tdk sabar mahu tengok kak Sue start mengait ni 😉

        Buku simply knitting yang ada free gift buku krismas tu kak? Banyak pattern lawa dlm dia kan? nanti klu kak Sue cuba pattern dlm simply knitting .. kak Sue share k? 🙂 hihi..

        Buku Wendy.. saya sdh survey di beberapa kedai.. ada beberapa lagi tempt nak p tgk nanti..insyaAllah, saya jumpa.. saya terus beli utk kak Sue dulu…. klu mmg x da.. saya gtau nanti ya..

        1. eh silap, bkn simply knitting, buku sharon turner tuh,,kkeke..mater udahkelabu keke..circular needle tu, saiz 4 mm..pastu ada satu buku lg akak beli, Knitting Mochimochi, semua doll dia knit..bkn crochet..penulis dia Anna Hranahovic..camtu la nama dia…rm79.90 kat MPH..pergh..geram tgk..kekeke..mcm tau2 jer, giveaway ery psl knit doll hehe..kepala katak crochet akak tak siap lg hahaha..dah nak kener knit bunny pulakss..keke

          1. oh… ahh.. buku yang sharon tu.. 🙂 best kan dlm dia kak.. ada pattern yang lawa-lawa.. tapi saya belum pernah cuba lagi.. insyaAllah, nanti saya nak cuba pattern yang headscarf tu..

            knitting mochimochi.. hihi cutenya nama… buat patung ka kak Sue? nanti kak Sue buatlah.. teringin nak tengok 🙂

            hahah.. bunny cute lah.. tulah pilih pattern tu.. hihi.. kak Sue buat kepala katak dulu… lepas tu buat kepala bunny.. lepas tu tangan katak.. then tangan bunny… hehehe main-main ja kak Sue 😛

    1. oO… hehehe… kes jeles lah ni .. hahaha.. sian adik nombor 2.. jangan lupa terima kasih sama umi-nya ya adik 🙂 nanti akak show lah gambar katak akak…. mesti cute sgt2… mata dia mesti bulat ni.. huhu… *keep wondering..*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *