Tasseled hat on the way… :)

Picture credited to: Knitsnotesetc.Com

Time.. sambil-sambil mencari idea untuk mengait Kitty Hat semalam.. saya ter-stumble upon this very cute cabled tasseled hat designed by Knitsnotesetc.Com dan terus print out!

Saya memang sangat gemarkan pattern yang mempunyai cable design dan bila saya ternampak hat ni.. saya mesti mahu cuba juga! hihi.. tambah lagi dengan benda yang tergantung di topi tu.. sungguh cute! Selain pom-pom, bunga kait, lace.. tassel juga adalah salah satu accesories penambah nyeri untuk mana-mana jenis projek mengait. Anda boleh ikut kreativiti sendiri bagi menambahkan seri projek kait anda 🙂

InsyaAllah.. saya akan share topi ni bila sudah siap.. sesiapa yang mahukan pattern ni.. boleh terus ke tuan empunya website ok?

Happy Knitting to all 🙂

2 Replies to “Tasseled hat on the way… :)”

    1. salam Syahidah..

      hehe…cute kan? akak pun download dan terus print out hari tu… ndak sabar mahu kait.. tengah fikir benang mana mau guna.. hee.. kalau Syahidah sudah siap.. jangan lupa share tau! hoho…. mau tengok jg 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *