Half Booties :P

Alhamdulillah..  setelah dapat benang tadi.. saya terfikir untuk membuat eksperimen bagi benang Soft Merino dari Yarnsonlineshop.Com ini…

Sewaktu memikirkan benda yang hendak dikait.. timbul untuk mencuba baby booties..

Dan berdoa harap half booties ni menjadi.. ( hihi half sini maksudnya sebelahnya sahaja… sebab percubaan)

Alhamdulillah.. percubaan pertama berjaya walaupun kena kemaskan lagi masa akan datang…

Hihi.. nampak comot sikit kan… tak palah.. insyaAllah .. lain kali boleh buat lagi.. booties nampak comot pun sebab kepala dah pusing masa kait ni.. tak dapat nak concentrate lagi.. dan benang Soft Merino ini memang sesuai sangat buat booties ni.. selain lembut, tidak kasar dan tough badannya.. tidak mudah lose.. cubalah! lebih dari 50 warna benang Soft Merino anda boleh kait 🙂

Thanks for hopping by! oh ya.. sesiapa nak pattern ni boleh klik di sini – > Saartjes bootees

4 Replies to “Half Booties :P”

      1. benang tu punya texture sangat cantik..nama pn soft merino..mesti sgt lembut kan..

        hehe..kalau buat lg sebelah, sure ada yang berkenan nak bagi baby diorang pakai~

        1. Yup benang ni texturenya cantik dan best kalau buat accesories, beg dan wearable project.. sangat lembut bila pegang benang ni.. tapi lepas kait ada sedikit kekerasan dan berat benang.. jadi sesuai sangat dengan booties ni 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *