Sharing Patterns, interested? :)

Done! 🙂 Thanks everyone!

Assalamualaikum semua 🙂

Apa khabar? Semoga pengunjung dan peminat mengait berada di dalam keadaan yang sihat hendaknya, insyaAllah.

Baru-baru ini, saya mendapat idea untuk membantu kawan/peminat mengait yang minat membeli pattern di internet.

Jadi saya cadang ingin kongsi beli pattern ni dengan teman yang minat 🙂

Pattern tu adalah seperti gambar di bawah ni:

Pattern ni termasuk dress, bag dan kerchief (scarf kat kepala) seperti di dalam gambar

Level skill: Easy to intermediate

Sizes: 12 mos (18-24 mos, 2T, 3T, 4, 5, 6, 7)

Pattern dalam full English Instructions.

1 File berformat PDF dengan 3 pattern di dalam. Saya nak buka kepada 10 orang yang berminat untuk kongsi beli pattern ni.

**Hasil kait dari pattern ni boleh dijual, tetapi pattern ini tidak dibenarkan jual semula ataupun dikongsi pada mana-mana sumber yang lain.

dan kemudian saya akan emailkan pattern ni kepada 10 orang yang berminat dan telah membuat pembayaran tadi 🙂

Seorang hanya perlu membayar RM4.00 (including small fees of service) sahaja berbanding RM20++ (harga asal pattern) seorang.

Apabila cukup 10 orang, kita boleh proceed. Sesiapa yang berminat sila tinggalkan komen kat bawah ni beserta email anda.

Saya akan email anda untuk pembayaran.

Terima kasih semua 🙂

May Allah swet bless us All.

Join list:

1. Zaza

2. Pinkshoelover

3. Neyno

4. Kak Natasha

5. Eija

6. Kak Moon

7. Azhayyu

8. Marina

9. Azie

10. Mona

 

26 Replies to “Sharing Patterns, interested? :)”

    1. Thank you Mieke 🙂
      The dress looks awesome right? I am offering to buy this pattern together with other 10 friends who is interested to share purchasing this together. You are welcomed to join us, if you would like to ok? 🙂

    1. wokie, counted! Thank you Eija 🙂
      oh ya.. bayaran Eija dah masuk, insyaAllah, akan diproses segera. Nanti saya email Eija for update shipping k?

  1. wow!!menariknya idea ni ery!tapi akak suka pattern2 mcm sweater/cardigan, baby booties ke…agak2 lepas ni ada lagi tak pattern2 lain yg ery nak share?kalau ada akak nak join nanti la….

  2. Terima kasih kak Lia, oh ya ka .. ada satu pattern juga yang saya cadang nak beli crochet punya, cardigan crochet…. inysaAllah, nanti pas ni kita share beli yang itu pula xD

    After yang satu ni siap beli, saya akan buka yang satu lagi. Thanks a lot kak Lia xD

    1. Waalaikumsalam Azhayyu,

      Terima kasih! Counted in 🙂

      Cara join hanya perlu kata nak join di komen entry ni. Lepas tu bila dah cukup 10 orang, saya akan email semua teman-teman yang joined tadi untuk proceed dengan pembayaran, Pas tu, saya akan email pattern tadi ke email teman-teman.

      Harga asal ialah RM20++ untuk pattern ni. Sesiapa yang berminat, kita boleh kongsi untuk beli pattern ni 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *