Crochet… crochet..

Ini adalah current project mama saya 🙂

Menggunakan 6 balls baby soft yarns dengan 6 warna berbeza dan jarum hook saiz 4mm.

Tada! Boleh teka tak apa ni? Ini adalah selimut bayi (baby blanket) dan tak sabar nak lihat hasilnya nanti. Can you imagine how the 6 colours will make a nice combination together? 🙂

Dan.. ini adalah my current project ( along with others yang ntah bila nak siap…  )  This is my first attempt of making a baby vest crochet. Boleh pakai untuk baby boy or baby girl 🙂

Hopefully.. boleh siapkan malam ni.. insyaAllah.

Wish me luck 🙂

 

4 Replies to “Crochet… crochet..”

    1. Terima kasih kak Lia dan terima kasih sudi lawat blog saya… 🙂 saya pun tak sabar nak lihat hasilnya nanti… tu lah.. tengah push mama suruh siap cepat hehehe, sian mama….. pas tu nak simpan bila dah siap nanti 😀

      Kak Lia apa khabar? Cuti sekolah ni mesti banyak rancangan bersama keluarga. Happy holiday kak Lia xD

      hihi.. saya pun syok holiday ni.. xD

    1. Terima kasih Zila.. hihi.. tu lah saya pun tak sabar.. xD mama tengah dok kait.. harap2 dapat lah siap cepat hihihi..

      Ice cream? Yuuummmmm.. kak Zila mention ice cream.. nah teringin pula nak makan 😛

      hehehe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *