Finally done! My another raglan..

Alhamdulillah.. finally I’m done with this.. which took really long time to finish because of buzzzzyyneesss in my workplace..

And. onlyΒ  buttons left to be sewed on.. after this, I can send this sweet baby cardigan to my ex-colleague by this Friday insyaAllah.. hope she will like it and satisfied with this…

Ay..ay.. Now I can continue with my next orders… may Allah make it easy for all of us. Amin amin amin..

14 Replies to “Finally done! My another raglan..”

  1. cantiknya warna merah, cepat ya Ery dapat siapkan projek2. Geram tengok hasil kerja Ery. Akak kena rest dari mengait :(, jari jemari dan tangan rasa sakit sgt bila mengait, so layan mata je lah, post lah byk2 gambar kat FB ya.

    1. Alhamdulillah terima kasih kak.. hihihihi.. insyaAllah.. nanti saya upload mana2 finish project kat FB page.. oh ya ka.. akak cuba guna jarum yang comfort sikit.. ianya membantu.. ada kawan saya sorang tu dia pun sakit2 tangan bila mengait tapi lepas tu dia guna jarum raku raku.. dia kata rasa sakit langsung tak ada… dan dia blh kait spt biasa.. nanti saya pun nak cuba jarum ni!

        1. Yup.. nanti akak cuba.. mmg dorang kata jarum raku raku crochet ni.. sangat comfortable dan blh kait berjam2 lamanya… saya in plan nak dptkan saiz 3&4mm.. insyaAllah.. tak sabar nak cuba… akak cuba ya! πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *