Alhamdulillah.. what a wonderful day ! :D

Assalamualaikum 😀

How is everyone today? Wish that all of you are in good health and joy! Ehem… I’m very excited today. Can you guess why?? hehehe…. Finally.. the hook that I’ve been waiting for had arrived today. So so so… here it is!

Please open me…!

Yay!! My hamanaka raku raku 3&4mm..

My short review about this hook:

This hook is light, comfortable, and very nice! xD

But.. the most exciting part of today which makes me feel so happy is .. this!!! 😀 Waahhhaaa… I really feel so touch when I see this lovely frame.. what a wonderful gift :”)))

Kak Natasha.. thank you so much for all .. this gift really makes my day! 🙂 May Allah swt bless us all..

9 Replies to “Alhamdulillah.. what a wonderful day ! :D”

    1. Yup.. terharu bila dapat hadiah ni dari kak Natasha.. sempena wedding hari tu.. alhamdulillah.. yang hook ni sangat best kak Aisyah.. kalau kak Aisyah nak.. saya blh tolong dapatkan.. dalam 40++ rm sebatang.. nanti akak minat, akak email ja saya ya? saya beli saiz 3mm&4mm sesuai untuk semua jenis benang yang biasa kita guna..

  1. assalammualaikum ery

    k shima nak tanya ya, sebenarnya k shima nak beli benang kait, confuse, k shima pekenan alize superlane pastel batik design, cari balik dalam fb tak jumpa.

    dalam fb da’knit ke atau ada satu lagi fb mengait, yang banyak free pattern tu, k shima cuba cari balik tak jumpa, tq..fening

  2. wah….ery pun beli hanamaka jg ke?best kan?akak mmg suka sgt dgn hook ni..really comfortable….:) tp hrganya mahal la sikit kalau beli satu kan….oklah ery, selamat ber’hanamaka’ ye…hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *