Benang :)

Alhamdulillah,

Hari tu.. my mom singgah ke Daiso, dan terjumpalah beberapa buku benang kait nihon kara desu (sebab kedai Jepun but made in China :o) Harga sebuku RM5.00. Antibacterial gitu! Hehe.. thanks umi! terima kasih juga kepada Yuu Ying Lr kalau tak kerana Yuu, tak tahu kat Daiso ada benang kait hehe.. tapi mesti pergi cepat dan beli cepat-cepat, sebab tak banyak benang yang dijual. Sangat terhad dan beberapa colour sahaja yang ada.

Apa projek nak buat? mmm…. nantilah fikir 😉 Benang jenis antibacterial ni sesuai untuk baby. Bila kait lembut sahaja! Cubalah!