Topi dah siap :) Updated!

Salam semua.. alhamdulillah,

Kali ini, dapat juga post entry baru. Beberapa hari ini, keadaan di tempat kerja memang sibuk.. bertimbun-timbun macam gunung pula huhu… tak sabar nak siapkan semuanya..

Kali ni, saya nak update tentang hat yang tak siap-siap lagi ni..

Akhirnya dah sampai separuh perjalanan kaitannya dan dah masuk ke benang yang kedua.

Disini, saya telah pun memulakan kaitan cable. Saiz cable pattern ni nampak kecik pula :p

InsyaAllah, jikalau dah siap, akan saya uploadkan gambar hat yang penuh. Pettern ini mudah apabila anda tahu asas Knit, Purl, dan Cable. Cubalah ok?

SEBELUM

SELEPAS

Salam knitting!

-Sindar-