Half Booties :P

Alhamdulillah..  setelah dapat benang tadi.. saya terfikir untuk membuat eksperimen bagi benang Soft Merino dari Yarnsonlineshop.Com ini…

Sewaktu memikirkan benda yang hendak dikait.. timbul untuk mencuba baby booties..

Dan berdoa harap half booties ni menjadi.. ( hihi half sini maksudnya sebelahnya sahaja… sebab percubaan)

Alhamdulillah.. percubaan pertama berjaya walaupun kena kemaskan lagi masa akan datang…

Hihi.. nampak comot sikit kan… tak palah.. insyaAllah .. lain kali boleh buat lagi.. booties nampak comot pun sebab kepala dah pusing masa kait ni.. tak dapat nak concentrate lagi.. dan benang Soft Merino ini memang sesuai sangat buat booties ni.. selain lembut, tidak kasar dan tough badannya.. tidak mudah lose.. cubalah! lebih dari 50 warna benang Soft Merino anda boleh kait 🙂

Thanks for hopping by! oh ya.. sesiapa nak pattern ni boleh klik di sini – > Saartjes bootees