Half Booties :P

Alhamdulillah..  setelah dapat benang tadi.. saya terfikir untuk membuat eksperimen bagi benang Soft Merino dari Yarnsonlineshop.Com ini…

Sewaktu memikirkan benda yang hendak dikait.. timbul untuk mencuba baby booties..

Dan berdoa harap half booties ni menjadi.. ( hihi half sini maksudnya sebelahnya sahaja… sebab percubaan)

Alhamdulillah.. percubaan pertama berjaya walaupun kena kemaskan lagi masa akan datang…

Hihi.. nampak comot sikit kan… tak palah.. insyaAllah .. lain kali boleh buat lagi.. booties nampak comot pun sebab kepala dah pusing masa kait ni.. tak dapat nak concentrate lagi.. dan benang Soft Merino ini memang sesuai sangat buat booties ni.. selain lembut, tidak kasar dan tough badannya.. tidak mudah lose.. cubalah! lebih dari 50 warna benang Soft Merino anda boleh kait đŸ™‚

Thanks for hopping by! oh ya.. sesiapa nak pattern ni boleh klik di sini – > Saartjes bootees

Free Knitting Patterns: Precious Booties

Whether you’re beginner or advanced, you won’t be able to stop making more once you craft a pair of these adorable baby booties.

Skill Level
Beginner

SIZES
To fit infant 3 (6-12) mos.

GAUGE
18 sts and 32 rows = 4 ins [10 cm] in garter st.

ABBREVIATIONS
Beg = Beginning.
Inc = Increase 1 stitch by knitting into front and back of next stitch.
K = Knit.
K2tog = Knit 2 stitches together.
Rep = Repeat.
RS = Right side.
St(s) = Stitch(es).

MATERIALS
Bernat® Handicrafter Cotton
(50 g / 1.75 oz/73 m/80 yds)
or Bernat® Satin
(100 g / 3.5 oz/149 m/163 yds)
(Green)
Size 3 mos (6 mos-12 mos)
55 (65-75) m
OR
60 (75-85) yds

Size 4.5 mm (U.S. 7) knitting needles or size needed to obtain gauge.

INSTRUCTIONS
The instructions are written for smallest size. If changes are necessary for larger sizes the instructions will be written thus ( ).
Cast on 28 (36-44) sts.
Knit 2 rows (garter st).
Next row: (RS). Inc 1 st in first st. Knit to end of row.
Rep last row 5 times more. 34 (42-50) sts.
Knit 4 (6-8) rows.
Next row: (RS). K1. K2tog. Knit to end of row.
Rep last row 5 times more. 28 (36-44) sts.
Shape cuff: Cast off 4 (6-7) sts beg next 2 rows. 20 (24-30) sts.
Place marker at each end of last row.
Knit 8 rows. Cast off loosely.

FINISHING
Fold Bootie in half, matching markers. Sew foot seam to markers.
Fold cuff to RS as shown in picture.

By Bernat.Com