4 Replies to “Mari Belajar Crochet”

  1. wahaha…
    tak lah rajin 😛
    You’re welcome 😉
    hehe.. hopefully it will be useful for Yati 😀
    Saya pun baru nak belajar buat crochet pelan pelan hihi..

  2. ye la kan… sebab yati rasa, knit dengan crochet ni macam saling berkait. Sebab nak baby booties pun, guna jarum crochet kan… Good luck Sindar!

  3. Yup, saya pun rasa macam tu.. baby booties guna jarum crochet dan guna knitting kedua-duanya pun boleh, tapi biasanya guna crochet lebih cepat siap kot.. wah, thank you Yati! All the best for Yati too 😀 Good luck!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *