Projek Tergendala..

Ini adalah projek yang masih tergendala beberapa hari ini.. sungguh tidak ada mood.. πŸ™

But still… love this stitch! Maaf ya gambar kurang jelas.. *blush*

Kali ini.. saya cuma dapat cerita sedikit saja tentang projek terbaru..Β  insyaAllah.. nanti, saya akan share disini pattern baru yang sedang saya kait ni k… πŸ™‚

Terima kasih sebab terus sudi melawat Da’Knit teman semua! Semoga apa yang berlaku dalam kehidupan seharian kita ini, baik ataupun kurang baik,Β  Allah akan tetap sentiasa memberikan kekuatan dan kebaikan yang lebih baik dari yang sebelumnya untuk kita semua.. amin amin amin ya rabbal’alamin

Kepada semua teman-teman Da’Knit, pelanggan yang dihormati… alhamdulillah.. semua proses order untuk jarum kait dan KITs mengait telahpun diurus dengan selamatnya.. maafkan saya sebab pengurusan kali ini agak lewat sedikit di atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan, namun walaupun begitu.. insyaAllah, dalam sedikit masa.. saya akan email kepada semua pelanggan update yang terbaru.. iaitu update untuk tracking number/shipping status. Kami sungguh berterima kasih yang amat sangat kepada semua pengunjung/pelanggan Da’Knit yang selalu memberikan sokongan kepada Da’Knit dengan idea, cadangan, kesilapan yang perlu diperbetulkan.. insyaAllah, kami akan cuba buat yang terbaik!

Bagi sesiapa yang ingin membeli jarum kait/benang.. boleh terus email kami ya!

Semoga Allah sentiasa mempermudahkan segala urusan kita, mahupun di dunia dan di akhirat..Amin

Ya AllahΒ  Ya Rahim.. Semoga Engkau sentiasa memberikan kekuatan kepada hamba-hambaMu dengan kemampuan yang ada pada kami..Amin..

May Allah bless us all!

6 Replies to “Projek Tergendala..”

 1. Salam Ery!

  Good to know that you’re nearly back to normal πŸ™‚ What you said is right, so stand by it & have faith! Also good to know that your business is picking up very well. In fact, I will be making my 2nd purchase soon. You can never have enough yarns~~!

  Esok Jaja email kat Ery gambar bucket hat Jaja ye. Akhirnya siap…fuh! Mungkin sebab guna wool blend yarn, dia punya brim tu ada sedikit bergulung, tapi bila pakai it’s not so bad. Despite kurang kemas, officemates yg nampak semua pun berkenan, nak order la pula tapi Jaja tak mahir lagi, so tak berani amik order!

  BTW ery, cantik black/grey yarn yg ery nak buat topi tu. which kind is it ya?

  1. Salam Jaja!

   Alhamdulilah.. thanks Jaja. It is true.. having a faith is what really important, alhamdulillah.. for your support Jaja! If you have anything to ask about the yarns.. email me ok? hehe.. it is true.. we can never have enough yarns!

   Wah really? Can’t wait to see them Jaja.. Alhamdulillah.. oh, wool blend yarn tu tebal sikit kan? Nanti sertakanlah sekali gambar modelnya dengan topi πŸ™‚ ataupun gambar Jaja pakai topi tu. mest cute! o.. nanti kalau ada order.. cuba Jaja ambik.. take one-two.. memang seronok!

   Yarn yang black tu.. jenama Bravo, bought it at the LYS. Ada keras sikit, lembut juga texturenya.. imported too. Tapi bila dah kait, ada feel kesat sikit. Mungkin sbb ada 5% lurex. though it said 100% acrylic.. tp mcm ada rupa metallic sikit. It is dark grey. Klu nak cuba, bg tahu saya ya! Boleh saya tlg kirimkan dari sini πŸ™‚ hihi…

  1. Syahidah, huhu.. sob..sob.. akak sedih sbb.. kameraku dicuri.. πŸ™
   hah… susah nak cakap.. manusia ni memang banyak jenis.. semoga Allah sentiasa melindungi kita semua dari segala bahaya dunia dan akhirat. Amin amin amin…

   Yang colour tu ungu tu.. bukan Ungu Cikida.. itu colour slated grey.. nak buat socks πŸ™‚
   Guna circular needles..

   Kalau dah siap.. insyaAllah nanti akak share ya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *