8 Replies to “Coming Crochet Hat”

  1. sama le kita. Byk dlm kepala nie nk try buat. Sy pun dpt order buat sweater baby. Sindar buat dulu, nnt boleh ajar saya mcmn nak buat. Pattern dah dpt tapi tak faham plak pattern. Masalah besar tue.

    1. InsyaAllah Halizda 🙂

      Betul tu.. memang banyak mau dibuat… macam-macam projek.. tapi tulah.. kena habiskan dulu sweater ni..

      Kalau sudah siap nanti dan ada mood -rajin-… saya akan cuba buat tutorial untuk knitting baju sweater baby yang tengah saya siapkan ni.. xD

      InsyaAllah..insyaAllah…

  2. agaknya semua menghadapi masalah yg sama…x tahan godaan projek baru. semua nak try, pastu separuh jln. huhu…pattern byk!! bila nak buat?!! huhu

    1. hahahah… betul kak Natasha.. xD
      Saya pun selalu face the same problem.. bilalah nak siap projek-projek ni kan? huhuhuh….!

  3. Owh ramai yang mcm saya rupanya… ada je projek baru nak buat… lagi satu tak tahan tengok benang2 yang cantik2 tu, mesti nak beli…. hehehe

    1. huhuhu… betul kak Sary.. saya pun banyak lagi benang tapi projek pun belum banyak yang siap.. tapi sudah x tahan beli yang baru.. 🙁 huhuhu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *