The 2 ColoR .. Hat and BooTies :)

Yay.. alhamdulillah.. my first set is done! 🙂 This is my first time completing a set of crocheted booties along with a hat. I really hope she will love these and will fit her cute baby. Using Magic Baby Yarn gives the result of different colour for the booties. huhhu…

Use different colour for the buttons to match with the booties. Does it look weird? My mom said its cute xD Going to make the next set, knitting hat and booties.

8 Replies to “The 2 ColoR .. Hat and BooTies :)”

  1. yarn tu memang magic la… hehe.. 🙂 tak kisah la lain warna… JOhan Raja Lawak pun pakai kasut sebelah biru sebelah merah.. ngeeee 😀

    1. Waalaikumsalam Yan .. 😀

      Miss you to lahh!! xD Ya.. akak tak tahu Yan mesti busy dengan life kan? Kerja atau study… mmg banyak ambil masa kita .. Akak pun doakan Yan sangat2 doing well and every wishes you have will be granted insyaAllah 🙂 Alhamdulillah, terima kasih Yan.. semuanya pun atas sokongan Yan, kawan2 yang lain dan juga customer2 yang selalu berikan cadangan yang baik. Alhamdulillah yang pertama2 sekali.

      Kalau datang Sabah.. singgah tmpat akak ok 😀 huggs xoxoxox

  2. Salam puan da’knit..nak tanya normally berape u amik untuk tempahan topi baby boy..menarik sungguh topi yg multicolor u buat tuh..ikhlas, ibu eeman

  3. kalau saya tinggal di kedah dekat mana saya boleh dapat benang yang warna warni mcm tu….nak order sikit boleh ker?

    1. H? Suraya 🙂

      Terima kasih atas kunjungan saudari ke da’knit. Saya kurang pasti di area Kedah untuk dapatkan benang ni kerana saya tinggal di Sabah. Kalau Suraya berminat untuk order benang warna-warni ni, boleh membuat order secara online melalui email di sindarery@gmail.com. Untuk melihat benang ni, boleh lawati katalog kami di http://www.daknit.com

      Jikalau ada sebarang kemusykilan dan pertanyaan, suraya sudi2lah email kami ya 🙂

      terima kasih dan sila datang lagi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *